Русенски университет "Ангел Кънчев"

Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 12 резултата.

В момента Eclipse работи в демонстрационен режим.

Разширено търсене

Класификационен индекс да съдържа 664.66
Сп Б 394
Сп Б 394
Каталог "Статии" | Периодични издания
Дефиниране област на интерес при определяне шупливостта на типов хляб чрез обработка на изображения
Region of interest definition by image processing in brown bread porosity evaluation (2017)
Ангел Данев
Сп Б 394
Каталог "Статии" | Списание
Безглутенови хлебни изделия
(2012)
Петър Христов
Сп Б 394
Каталог "Статии" | Списание
Получаване на ръжено-овесен хляб с помощта на млечно кисела закваска
Част I. (2012)
Надка Михалкова
П/66/К28
Каталог "Книги" | Книги
Технология на хляба, хлебните и сладкарски изделия
За техникумите и СПТУ по хранително-вкусовата промишленост (1998)
Гроздан Иванов Караджов; Радка Танева Василева; Мария Василева Николова
Сп Б 394
Каталог "Статии" | Списание
Получаване на ръжено-овесен хляб с помощта на млечно-кисела закваска
Част I (2012)
Надка Михалкова
Сп Б 394
Каталог "Статии" | Списание
Сорбционни характеристики на хляб с топинамбур, предназначен за профилкатично и здравословно харанене
(2015)
Албена Георгиева Дуракова; Цветана Гогова
Сп Б 394
Каталог "Статии" | Списание
Качество на пшенични брашнени смеси и тесто, обогатени с брашно от елда
(2013)
А. В. Георгиева; И. Е. Димов
Сп Б 394
Каталог "Статии" | Списание
Качествени показатели на пшеничен хляб, обогатен с брашно от елда
(2013)
И. Е. Димов; А. В. Георгиева
ТК Разгр. 8
Каталог "Книги" | Отчети на теми по НИС
Математическо моделиране на преносни процеси в химични и хранителни технологии
Отчет на резултатите от работата по научноизследователски проет № ТКРазгр. - 02 (2005)
Иванка Миткова Желева
AVR/УХТП-в/Д 93
Каталог "Дисертации" | Автореферати
Сорбционни характеристики на някои брашна за профилактично и лечебно хранене
Автореферат на дисертация за получаване на научно-образователна степен "Доктор" (2005)
Албена Георгиева Дуракова