Русенски университет "Ангел Кънчев"

Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 8 резултата.

В момента Eclipse работи в демонстрационен режим.

Разширено търсене

Автор да съдържа Тодорка Бакаливанова
Сп Б 383
Каталог "Статии" | Списание
Характеристика на стокови яйца при съхранение. Липидна пероксидация при кулинарна обработка
Част VI. Влияние на кулинарната обработка върху физикохимичния профил и окислението на яйчните липиди (2017)
Тодорка Бакаливанова
Сп Б 383
Каталог "Статии" | Списание
Мариноването, технологичен метод за обработка на месо
(2018)
Десислава Влахова-Вангелова; Тодорка Бакаливанова
Сп Б 383
Каталог "Статии" | Списание
Характеристика на стокови яйца при съхранение. Липидна пероксидация при кулинарна обработка
Част II. Промени при съхранение на стокови яйца (2016)
Тодорка Бакаливанова; Николай Калоянов
Сп Б 383
Каталог "Статии" | Списание
Характеристика на стокови яйца при съхранение. Липидна пероксидация при кулинарна обработка
Част III. Промени при съхранение на стокови яйца (2016)
Тодорка Бакаливанова; Николай Калоянов
Сп Б 383
Каталог "Статии" | Списание
Характеристика на стокови яйца при съхранение. Липидна пероксидация при кулинарна обработка
Част IV. Промени при съхранение на стокови яйца на ярки и кокошки от породата ISA (2016)
Тодорка Бакаливанова; Николай Калоянов
Сп Б 383
Каталог "Статии" | Списание
Характеристика на стокови яйца при съхранение. Липидна пероксидация при кулинарна обработка
Част V. Опит с яйца от търговската мрежа при подово, клетъчно и свободно отглеждане на кокошките (2016)
Тодорка Бакаливанова
Сп Б 383
Каталог "Статии" | Списание
Липидна и пероксидация при кулинарна обработка на продукти от птиче месо
(2015)
Тодорка Бакаливанова; Катя Йоргова
Сп Б 383
Каталог "Статии" | Списание
Характеристика на стокови яйца при съхранение. Липидна пероксидация при кулинарна обработка
Част I. Яйцето. Какво се крие зад черупката - храна, лекарство или демон (2015)
Тодорка Бакаливанова; Костадин Василев