Русенски университет "Ангел Кънчев"

Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 11 резултата.

В момента Eclipse работи в демонстрационен режим.

Разширено търсене

Автор да съдържа T. Kalevska
Каталог "Библиографии" | Статии от книги - библиография
Functional characteristics of food of animal origin
// <I>Proc.<D> 59th Science conference of university of Ruse ''A. Kanchev'', 59, 2020, № 10.2, с. 64-68.
T. Kalevska; D. Nedelkoska; V. Stamatovska; V. Jankuloska; G. Nakov
Каталог "Библиографии" | Статии от книги - библиография
Quality characteristics of honey : A review
// <I>Proc.<D> 57th Science conference of university of Ruse ''A. Kanchev'', 57, 2018, № 10.2, с. 31-37.
T. Pavlova; V. Stamatovska; T. Kalevska; I. Dimov; G. Nakov
Каталог "Библиографии" | Периодични издания
Examination of the pomological characteristics and the presence of heavy metals in the peach cultivar "Cresthaven'' from Republic of Macedonia
// <I>Sci. papers<D> - Ser. B-Horticulture, 61, 2017, p. 81-86. .
V. Stamatovska; L. Karakasova; G. Nakov; T. Kalevska; M. Menkinoska; T. Blazhevska
Каталог "Библиографии" | Периодични издания
Carotenoids in foods
// <I>ARTTE<D> Аpplied researches in technics, technologies and education, 6, 2018, № 4, p. 321-328.
T. Pavlova; V. Stamatovska; I. Dimov; G. Nakov; T. Kalevska
Каталог "Библиографии" | CD Некнижни носители
The influence of the waxy wheat flour on the cake`s staling
// <I>ICTTE 2018<D> : International coference on ''Technics, technologies and education 2018'', 18-19 october 2018, Yambol, Bulgaria : Proc. - Yambol, 2018, с. 246-253.
T. Pavlova; V. Stamatovska; I. Dimov; G. Nakov; T. Kalevska
Каталог "Библиографии" | Статии от книги - библиография
Dietary habits of a part of the population in the Republic of Macedonia
// <I>Proc.<D> 56th Science conference of university of Ruse ''A. Kanchev'', 56, 2017, № 10.2, с. 15-23.
V. Stamatovska; Z. Uzunoska; T. Kalevska; G. Nakov; A. Antovska
Каталог "Библиографии" | Статии от книги - библиография
Change of anthocyanins content during production of jam from different species of fruit
// <I>Proc.<D> of the 9th International CONGRESS of Food technologists, biotechnologists and nutritionists, Zagreb, Croatia, 3-5 october 2018, 2018, p. 17-21.
V. Stamatovska; G. Nakov; L. Karakasova; E. Babanovska-Milenkovska; T. Kalevska; V. Jankuloska
Каталог "Библиографии" | Периодични издания
Potential use of some pseudocereals in the food industry
// <I>ARTTE<D> Аpplied researches in technics, technologies and education, 6, 2018, p. 54-61, DOI:10.15547/artte.2018.01.009.
V. Stamatovska; G. Nakov; Z. Uzunoska; T. Kalevska; M. Menkinoska
Каталог "Библиографии" | Статии от книги - библиография
Characteristics of biscuits with acacia gum
// <I>Novel<D> technologies and economic development 2017 : Proceedings 12th Symposium with international participation, Leskovac, Republic of Srbija, october 2017, p. 64-73.
V. Stamatovska; G. Nakov; T. Kalevska; Z. Uzunoska; A. Saveski
Каталог "Библиографии" | Периодични издания
Sensory characteristics of peach and plum jams with different sweeteners
// <I>J.<D> of faculty of Food engineering, Stefan cel Mare University of Suceava, Romania, 16, 2017, № 1, p. 13-20.
L. Karakasova; T. Kalevska; V. Pavlova; G. Nakov; A. Saveski
Каталог "Библиографии" | Статии от книги - библиография
The changes in colour of biscuits during baking depending on time and different proportion of barley flour
// <I>Proceedings<D> of the International conference on ''Food sciences and technology'', Durres, Albania, 2017, p. 93-101.
V. Stamatovska; G. Nakov; I. Dimov; I. Taneva; T. Kalevska; Z. Uzunoska