Русенски университет "Ангел Кънчев"

Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 2 резултата.

В момента Eclipse работи в демонстрационен режим.

Разширено търсене

Автор да съдържа A. Brandolini
Каталог "Библиографии" | Периодични издания
Effect of grape pomace powder addition on chemical, nutritional and technological properties of cakes
// <I>LWT<D> - Food science and technology, 134, 2020, Art. № 109950, DOI: 10.1016/j.lwt.2020.109950.
G. Nakov; A. Brandolini; A. Hidalgo; N. Ivanova; V. Stamatovska; I. Dimov
Каталог "Библиографии" | Периодични издания
The effect of einkorn (Triticum monococcum L.) whole meal flour addition on physico-chemical characteristics, biological active compounds and in vitro starch digestion of cookies
// <I>J.<D> of Cereal science, 83, 2018, p. 116-122, DOI: 10.1016/j.jcs.2018.08.004.
G. Nakov; A. Brandolini; N. Ivanova; I. Dimov; V. Stamatovska