Русенски университет "Ангел Кънчев"

Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 141 резултата.

В момента Eclipse работи в демонстрационен режим.

ЦБ 60256
Каталог "Книги" | Книги
Infrared spectroscopy for food quality analysis and control
(2009)
Sun Da-Wen
Сп Б 329
Каталог "Статии" | Статии от периодични издания
Производството на соя у нас
(2009)
Георги Георгиев
EDC/33/S 68
Каталог "Книги" | Книги
SME Success stories in the area of food agriculture and fisheries and biotechnology
(2008)
Lisa Locchi
Каталог "Библиографии" | Статии от книги - библиография
Researches regarding the determination of pressures in soil, at the different depth, for the 45 HP tractor (U 445), via the testing in laboratory, using the hidropuls installation
// <I>Sci.<D> papers, Result and perspectives of mechanizing technologies and technical equipment for agr. and food industry, INMATEH 80th anniversary, Bucharest, Romania, 2007. - Bucharest, 2007. (2007)
G. Vergil; P. Ion; V. Vladut; M. Ganga; A. Z. Atanasov
ЦБ 55915
Каталог "Книги" | Книги
We are what we eat
Ethnic food and the making of Amerikans (2000)
Donna R. Cabaccia
Каталог "Библиографии" | Статии от книги - библиография
Променливи, формиращи потребителското поведение и сегментиране на винения пазар във Великобритания
// <I>Food<D> and Quality of Life' 2000: Международна научна конференция, Пловдив, 2000: Сб. докл.- Пловдив : ВХВПИ Пловдив, 2000. (2000)
Д. Антонова
Каталог "Библиографии" | Статии от книги - библиография
Стратегически насоки за нарастване на пазарния дял на българските вина във Великобритания според Теорията на поетия риск
// <I>Food<D> and Quality of Life' 2000: Международна научна конференция, Пловдив, 2000: Сб. докл.- Пловдив : ВХВПИ Пловдив, 2000. (2000)
Д. Антонова
BRIE/36/B42
Каталог "Книги" | Книги
The Hunger Machine
The politics of food (1987)
Jon Bennett
Ч3/64/B98
Каталог "Книги" | Книги
Hotel and Food Service Marketing
A Managerial Approach (1986)
Francis Buttle
Каталог "Библиографии" | Периодични издания
Food labels - аn opportunity for informed choice of food
// <I>J.<D> of EcoAgriTourism (Brashov), 10, 2014, № 28, p. 96-102.
M. G. Petrova; I. Kostova; N. Ivanova; I. K. Ivanova; S. Damyanova
Каталог "Библиографии" | Периодични издания
Food waste management using statistical analysis to obtain new functional products
// <I>Sci. papers<D> - Ser. Management economic engineering in agriculture and rural development, 20, 2020, № 3, с. 369-375.
G. Nakov; Z. Zlatev; N. Ivanova; I. Dimov
Каталог "Библиографии" | Статии от книги - библиография
Food wastes in European union
// <I>Proc.<D> 58th Science conference of university of Ruse ''A. Kanchev'', 58, 2019, № 10.3(SSS), с. 48-51.
N. Stoyanova; M. Yordanova; G. Nakov
Каталог "Библиографии" | Статии от книги - библиография
Fluid flow study of bioreactors with mechanical mixing
// <I>Third]<D> 3rd International ISEKI Food conference “Food Science and technology excellence for a sustainable bioeconomy”, poster session, 21-23 May 2014, Athens, Greece, 2014.
I. Zheleva; A. Lecheva; A. Aladjadjyan
Каталог "Библиографии" | Периодични издания
Student initiatives aimed for informed choice of food and beverages by schoolchildren
// <I>Ukrainian<D> Food j., 3, 2014, № 5, с. 204-209.
M. G. Petrova; N. Ivanova; S. Damyanova; I. Kostova; R. Spiridonova; D. Petrova
Каталог "Библиографии" | Периодични издания
Students' habits for informed choice of food and drinks introduction
// <I>J.<D> of Food and packaging science, technique and technologies, 4, 2015, № 5, p. 23-29.
M. G. Petrova; N. Ivanova; S. Damyanova; I. Kostova; I. K. Ivanova; G. Nakov
Каталог "Библиографии" | Периодични издания
Effect of starch as hydrocolloids for formation of a stable emulsion system in food
// <I>Ukrainian<D> Food j., 3, 2014, с. 202-210.
O. Lugovska; V. Sydor; I. Kostova
Каталог "Библиографии" | Статии от книги - библиография
Study of awareness of food labeling among consumers in North-West Russia
// <I>BFT 2020<D> : Intern. conf. on ''Biotechnology and food technology, BFT 2020'', Saint Petersburg, 27-29 october 2020 : E3S Web of conferences, 215, 2020, Art. № 01002, DOI: 10.1051/e3sconf/202021501002.
M. Shamtsyan; B. Kolesnikov; M. Pushkarev; S. Stefanov; S. Damyanova
Каталог "Библиографии" | Периодични издания
Public opinion surveys of consumers for manner of labeling the food product in the Republic of Macedonia
// <I>Ukrainian<D> food j., 6, 2017, № 1, с. 154-164, DOI: 10.24263/2304-974X-2017-6-1-17.
G. Nakov; N. Ivanova; V. Stamatovska; L. Necinova
Каталог "Библиографии" | Периодични издания
The influence of different sweeteners on in vitro starch digestion in biscuits with wheat flour and whole barley flour
// <I>Scientific<D> study & Research: Chemistry & Chemical engineering, biotechnology, food industry, 20, 2019, № 1, с. 53-62.
G. Nakov; M. Jukic; N. Ivanova; V. Stamatovska; I. Dimov; D. Komlenic
Каталог "Библиографии" | Периодични издания
Evaluation of fungicide residues in apples and their impact on food safety
// <I>Food<D> in health and disease : Sci.-prof. j. of nutrition and dietetics, 8, 2019, № 2, p. 78-82.
V. Jankuloska; I. Karov; G. Pavlovska; G. Nakov; M. Jasic