Русенски университет "Ангел Кънчев"

Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 4 резултата.

В момента Eclipse работи в демонстрационен режим.

Разширено търсене

Автор да съдържа Z. Uzunoska
Каталог "Библиографии" | Статии от книги - библиография
Dietary habits of a part of the population in the Republic of Macedonia
// <I>Proc.<D> 56th Science conference of university of Ruse ''A. Kanchev'', 56, 2017, № 10.2, с. 15-23.
V. Stamatovska; Z. Uzunoska; T. Kalevska; G. Nakov; A. Antovska
Каталог "Библиографии" | Периодични издания
Potential use of some pseudocereals in the food industry
// <I>ARTTE<D> Аpplied researches in technics, technologies and education, 6, 2018, p. 54-61, DOI:10.15547/artte.2018.01.009.
V. Stamatovska; G. Nakov; Z. Uzunoska; T. Kalevska; M. Menkinoska
Каталог "Библиографии" | Статии от книги - библиография
Characteristics of biscuits with acacia gum
// <I>Novel<D> technologies and economic development 2017 : Proceedings 12th Symposium with international participation, Leskovac, Republic of Srbija, october 2017, p. 64-73.
V. Stamatovska; G. Nakov; T. Kalevska; Z. Uzunoska; A. Saveski
Каталог "Библиографии" | Статии от книги - библиография
The changes in colour of biscuits during baking depending on time and different proportion of barley flour
// <I>Proceedings<D> of the International conference on ''Food sciences and technology'', Durres, Albania, 2017, p. 93-101.
V. Stamatovska; G. Nakov; I. Dimov; I. Taneva; T. Kalevska; Z. Uzunoska