Русенски университет "Ангел Кънчев"

Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 9 резултата.

В момента Eclipse работи в демонстрационен режим.

Разширено търсене

Автор да съдържа N. S. Petrova
Каталог "Библиографии" | Статии от книги - библиография
Application of electromyography in clinical neurology
// <I>Proc.<D> 59th Science conference of university of Ruse ''A. Kanchev'', 59, 2020, № 8.4, с. 17-21. (2020)
N. S. Petrova
Каталог "Библиографии" | Периодични издания
Analysis of the results of applying the method platelet-rich plasma (prp) for the treatment of problematic skin wounds
// <I>J. of IMAB<D> - Annual proc. (Scientific papers), 23, 2017, № 1, p. 1460-1465, https://doi.org/10.5272/jimab.2017231.1460. (2017)
Ts. Sokolov; A. Manukova; S. Karakoleva; B. Valentinov; N. S. Petrova
Каталог "Библиографии" | Статии от книги - библиография
Amplifiers of taste in meat products = Усилватели на вкуса в месни продукти
// <I>Proc.<D> 55th Science conference of university of Ruse ''A. Kanchev'', 55, 2016, № 10.2, с. 90-94. (2016)
M. G. Petrova; I. K. Ivanova; S. Damyanova; N. Ivanova; I. Mutafov
Каталог "Библиографии" | Периодични издания
Student initiatives aimed for informed choice of food and beverages by schoolchildren
// <I>Ukrainian<D> Food j., 3, 2014, № 5, с. 204-209.
M. G. Petrova; N. Ivanova; S. Damyanova; I. Kostova; R. Spiridonova; D. Petrova
Каталог "Библиографии" | Периодични издания
Neuroimaging markers for vascular dementia after ischemic stroke
// <I>Archives<D> of the Balkan medical union : The 21st Session of the Balkan Medical Days, Sofia, Bulgaria, 6-8 october 2017, Vol. 52, Supplement 1, p. A19.
N. S. Petrova; S. Меhrabian; M. Raycheva; L. Traykov
Каталог "Библиографии" | Периодични издания
Food labels - аn opportunity for informed choice of food
// <I>J.<D> of EcoAgriTourism (Brashov), 10, 2014, № 28, p. 96-102.
M. G. Petrova; I. Kostova; N. Ivanova; I. K. Ivanova; S. Damyanova
Каталог "Библиографии" | Периодични издания
Students' habits for informed choice of food and drinks introduction
// <I>J.<D> of Food and packaging science, technique and technologies, 4, 2015, № 5, p. 23-29.
M. G. Petrova; N. Ivanova; S. Damyanova; I. Kostova; I. K. Ivanova; G. Nakov
Каталог "Библиографии" | Статии от книги - библиография
Studying of the labeling of dairy products and analyzing of the consumers opinion
// <I>EuroAliment<D> : 7th International EuroAliment symposium, Galati, Romania, 24-26 september 2015, p. 137-139.
S. Stefanov; M. G. Petrova; N. Ivanova; S. Damyanova; I. Kostova; I. K. Ivanova; G. Nakov
Каталог "Библиографии" | Статии от книги - библиография
Studying of the labeling of dairy products. Part 1. Difficulties of consumers when buying milk
// <I>Пищевые<D> добавки. Питание здорового и больного человека : VIII Международной научно-практической конференции "Пищевые добавки..., Донецк, 28-29 апреля, ДонНУЭТ, 2016, p. 43-44.
S. Stefanov; M. G. Petrova; N. Ivanova; S. Damyanova