Русенски университет "Ангел Кънчев"

Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 12 резултата.

В момента Eclipse работи в демонстрационен режим.

Разширено търсене

Автор да съдържа M. G. Petrova
Каталог "Библиографии" | Статии от книги - библиография
Analysis of additives in soft drinks
// <I>Reports<D> awarded with "Best paper" crystal prize : 55th Annual sci. conf. Ruse univ. and Union of Scientists "Smart specialization - innovative strategy for regional ...", Ruse, Silistra, Razgrad, 28-29.10.2016, p. 395-400. (2016)
M. G. Petrova; I. K. Ivanova; S. Damyanova
Каталог "Библиографии" | Статии от книги - библиография
Amplifiers of taste in meat products = Усилватели на вкуса в месни продукти
// <I>Proc.<D> 55th Science conference of university of Ruse ''A. Kanchev'', 55, 2016, № 10.2, с. 90-94. (2016)
M. G. Petrova; I. K. Ivanova; S. Damyanova; N. Ivanova; I. Mutafov
Каталог "Библиографии" | Периодични издания
Students' habits for informed choice of food and drinks introduction
// <I>J.<D> of Food and packaging science, technique and technologies, 4, 2015, № 5, p. 23-29.
M. G. Petrova; N. Ivanova; S. Damyanova; I. Kostova; I. K. Ivanova; G. Nakov
Каталог "Библиографии" | Периодични издания
Student initiatives aimed for informed choice of food and beverages by schoolchildren
// <I>Ukrainian<D> Food j., 3, 2014, № 5, с. 204-209.
M. G. Petrova; N. Ivanova; S. Damyanova; I. Kostova; R. Spiridonova; D. Petrova
Каталог "Библиографии" | Периодични издания
Food labels - аn opportunity for informed choice of food
// <I>J.<D> of EcoAgriTourism (Brashov), 10, 2014, № 28, p. 96-102.
M. G. Petrova; I. Kostova; N. Ivanova; I. K. Ivanova; S. Damyanova
Каталог "Библиографии" | Периодични издания
Methodical commitment of education in Information technology and English language
// <I>Науч.<D> тр. Русенски унив. "А. Кънчев", 54, 2015, № 10.2, с. 96-100.
M. G. Petrova; I. K. Ivanova
Каталог "Библиографии" | Статии от книги - библиография
Automated calculation of equilibrium constant using the Tomkin - Schwarzman method
// <I>Proc.<D> 58th Science conference of university of Ruse ''A. Kanchev'', 58, 2019, № 10.1, с. 109-113.
M. G. Petrova; T. Haralanova; I. K. Ivanova
Каталог "Библиографии" | Статии от книги - библиография
Using relative data in food technology
// <I>Proc.<D> 56th Science conference of university of Ruse ''A. Kanchev'', 56, 2017, № 10.2, с. 107-112.
M. G. Petrova
Каталог "Библиографии" | Статии от книги - библиография
Studying of the labeling of dairy products and analyzing of the consumers opinion
// <I>EuroAliment<D> : 7th International EuroAliment symposium, Galati, Romania, 24-26 september 2015, p. 137-139.
S. Stefanov; M. G. Petrova; N. Ivanova; S. Damyanova; I. Kostova; I. K. Ivanova; G. Nakov
Каталог "Библиографии" | Статии от книги - библиография
Computer processing of thermodynamic data for calculation of equilibrium constant
// <I>Proc.<D> 58th Science conference of university of Ruse ''A. Kanchev'', 58, 2019, № 10.1, с. 87-90.
T. Haralanova; M. G. Petrova; I. K. Ivanova
Каталог "Библиографии" | Статии от книги - библиография
Studying of the labeling of dairy products. Part 1. Difficulties of consumers when buying milk
// <I>Пищевые<D> добавки. Питание здорового и больного человека : VIII Международной научно-практической конференции "Пищевые добавки..., Донецк, 28-29 апреля, ДонНУЭТ, 2016, p. 43-44.
S. Stefanov; M. G. Petrova; N. Ivanova; S. Damyanova
Каталог "Библиографии" | Статии от книги - библиография
Health benefits of eating almonds
// <I>Proc.<D> 59th Science conference of university of Ruse ''A. Kanchev'', 59, 2020, № 10.3(SSS), с. 29-35.
S. Ali; M. G. Petrova