Русенски университет "Ангел Кънчев"

Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 10 резултата.

В момента Eclipse работи в демонстрационен режим.

Разширено търсене

Автор да съдържа L. Necinova
Каталог "Библиографии" | Статии от книги - библиография
Angiographic testing of white flour, barley flour, einkorn flour and einkorn flakes in different ratio
// <I>Resource<D> and energy saving technologies of production and packing : Proceedings of the International specialized scientific and practical conference, Kyiv, Ukraine, 2017, p. 141-142. (2017)
G. Nakov; N. Ivanova; S. Damyanova; Tz. Godjevargova; L. Necinova
Каталог "Библиографии" | Статии от книги - библиография
Nutritional properties of eincorn wheat (Triticum monococcum L.) - review = Хранителни качества на еднозърнест лимец (Triticum monococcum L.) – oбзор
// <I>Reports<D> awarded with "Best paper" crystal prize : 55th Annual sci. conf. Ruse univ. and Union of Scientists "Smart specialization - innovative strategy for regional ...", Ruse, Silistra, Razgrad, 28-29.10.2016, p. 381-384.
G. Nakov; V. Stamatovska; L. Necinova; N. Ivanova; S. Damyanova
Каталог "Библиографии" | Периодични издания
Impact of the kind of wine storage on chemical and physical characteristics of the vranec wine
// <I>Ukrainian<D> Food j., 4, 2015, № 2, с. 271-280.
G. Nakov; D. Damyanovski; V. Pavlova; D. Nedelkoska; L. Necinova; N. Ivanova; S. Damyanova; O. Gubenia
Каталог "Библиографии" | Периодични издания
Formulation development of functional biscuits
// <I>Науч.<D> тр. Русенски унив. "А. Кънчев", 54, 2015, № 10.2, с. 24-28.
G. Nakov; N. Ivanova; S. Damyanova; V. Stamatovska; L. Necinova; V. Chonova; B. Gjeorgiev; I. Kostova
Каталог "Библиографии" | Периодични издания
Public opinion surveys of consumers for manner of labeling the food product in the Republic of Macedonia
// <I>Ukrainian<D> food j., 6, 2017, № 1, с. 154-164, DOI: 10.24263/2304-974X-2017-6-1-17.
G. Nakov; N. Ivanova; V. Stamatovska; L. Necinova
Каталог "Библиографии" | Периодични издания
Chemical composition of Salvia officinalis I. essential oil from Bulgaria
// <I>Ukrainian<D> food j., 5, 2016, № 1, с. 56-62.
G. Nakov; V. Stamatovska; L. Necinova; N. Ivanova; S. Damyanova
Каталог "Библиографии" | Статии от книги - библиография
Characteristics of buckwheat and buckwheat flour
// <I>Youth<D> scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : 82nd International scientist conference of Young scientist and students, Kyiv, NUFT, 2016, p. 84-85.
G. Nakov; V. Stamatovska; L. Necinova; N. Ivanova; S. Damyanova
Каталог "Библиографии" | Статии от книги - библиография
Influence of whole grain cereals on health
// <I>Proc.<D> 56th Science conference of university of Ruse ''A. Kanchev'', 56, 2017, № 10.2, с. 11-14.
G. Nakov; L. Necinova; T. Miteski
Каталог "Библиографии" | Периодични издания
Beta glucans in biscuits enriched with barley flour made with different sweeteners
// <I>J.<D> of Hygienic engineering & Design, 26, 2019, p. 88-92.
G. Nakov; V. Stamatovska; M. Jukic; L. Necinova; N. Ivanova; A. Susak; D. Komlenic
Каталог "Библиографии" | Периодични издания
Sensor analysis of functional biscuits
// <I>Ukrainian<D> food j., 5, 2016, № 1, с. 56-62, DOI: 10.24263/2304-974X-2018-7-4-11. .
G. Nakov; V. Stamatovska; L. Necinova; N. Ivanova; S. Damyanova