Русенски университет "Ангел Кънчев"

Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 4 резултата.

В момента Eclipse работи в демонстрационен режим.

Разширено търсене

Автор да съдържа L. Karakasova
Каталог "Библиографии" | Периодични издания
Sensory characteristics of peach and plum jams with different sweeteners
// <I>J.<D> of faculty of Food engineering, Stefan cel Mare University of Suceava, Romania, 16, 2017, № 1, p. 13-20.
L. Karakasova; T. Kalevska; V. Pavlova; G. Nakov; A. Saveski
Каталог "Библиографии" | Периодични издания
Examination of the pomological characteristics and the presence of heavy metals in the peach cultivar "Cresthaven'' from Republic of Macedonia
// <I>Sci. papers<D> - Ser. B-Horticulture, 61, 2017, p. 81-86. .
V. Stamatovska; L. Karakasova; G. Nakov; T. Kalevska; M. Menkinoska; T. Blazhevska
Каталог "Библиографии" | Статии от книги - библиография
Change of anthocyanins content during production of jam from different species of fruit
// <I>Proc.<D> of the 9th International CONGRESS of Food technologists, biotechnologists and nutritionists, Zagreb, Croatia, 3-5 october 2018, 2018, p. 17-21.
V. Stamatovska; G. Nakov; L. Karakasova; E. Babanovska-Milenkovska; T. Kalevska; V. Jankuloska
Каталог "Библиографии" | Периодични издания
Production and characterization of plum jams with different sweeteners
// <I>J.<D> of Hygienic engineering & Design, 19, 2017, p. 67-77.
V. Stamatovska; L. Karakasova; E. Babanovska-Milenkovska; G. Nakov; T. Blazhevska; N. Durmishi