Русенски университет "Ангел Кънчев"

Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 2 резултата.

В момента Eclipse работи в демонстрационен режим.

Разширено търсене

Автор да съдържа E. Babanovska-Milenkovska
Каталог "Библиографии" | Статии от книги - библиография
Change of anthocyanins content during production of jam from different species of fruit
// <I>Proc.<D> of the 9th International CONGRESS of Food technologists, biotechnologists and nutritionists, Zagreb, Croatia, 3-5 october 2018, 2018, p. 17-21.
V. Stamatovska; G. Nakov; L. Karakasova; E. Babanovska-Milenkovska; T. Kalevska; V. Jankuloska
Каталог "Библиографии" | Периодични издания
Production and characterization of plum jams with different sweeteners
// <I>J.<D> of Hygienic engineering & Design, 19, 2017, p. 67-77.
V. Stamatovska; L. Karakasova; E. Babanovska-Milenkovska; G. Nakov; T. Blazhevska; N. Durmishi