Русенски университет "Ангел Кънчев"

Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 3 резултата.

В момента Eclipse работи в демонстрационен режим.

Разширено търсене

Автор да съдържа A. Saveski
Каталог "Библиографии" | Статии от книги - библиография
The influence of time of baking on the moisture and color of biscuits
// <I>Youth<D> scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : 83rd International scientific conference of young scientist and students, Kyiv, Ukraine, 5-6 april 2017, p. 14.
V. Stamatovska; A. Saveski; D. Komlenic; I. Kosovic; A. Susak
Каталог "Библиографии" | Статии от книги - библиография
Characteristics of biscuits with acacia gum
// <I>Novel<D> technologies and economic development 2017 : Proceedings 12th Symposium with international participation, Leskovac, Republic of Srbija, october 2017, p. 64-73.
V. Stamatovska; G. Nakov; T. Kalevska; Z. Uzunoska; A. Saveski
Каталог "Библиографии" | Периодични издания
Sensory characteristics of peach and plum jams with different sweeteners
// <I>J.<D> of faculty of Food engineering, Stefan cel Mare University of Suceava, Romania, 16, 2017, № 1, p. 13-20.
L. Karakasova; T. Kalevska; V. Pavlova; G. Nakov; A. Saveski